YouSee Status d. 12/12-2017

Af Ernst, DV26

Dansk Kabel TV har dd. færdigmeldt arbejdet til YouSee.

Alle der har fået Coax kablet ind og stikdåse/splitter sat op, kan nu tage YouSee Fuldpakken gratis!

Dansk Kabel tv og øvrige 3. parts leverandører, kan stadig kontaktes for husets interne installation LINK (nederst)

Man kan/må IKKE ringe ind og bestille endnu, man kan heller ikke se det på Service-providernes (YouSee, Fullrate og Hiper) hjemmesider under adresse søgning, endnu!

Grundejerne vil inden jul modtage et pakkevalgsbrev hvor den enkelte husstand skal tage stilling til om hvilken TV pakke man ønsker fremadrettet. (Der skal fysisk indsættes filter i gadestanderen, for dem der kun vil have Grundpakker)

– Her vil det også fremgå, at der først kan tages bestillinger ind på Internet Routere og TV-Bokse, fra midt Januar.

Tek info (red. Ernst):

Routerne er fra start klargjort til DOCSIS3.1 dvs. de kan køre abonnementer op til 1000Mbps (praksis 960 Mbps pga, netkortet). P.t. max dog 300 Mbps og altså fra foråret 1000 Mbps!

Ift. TV-Bokse, er 4K boksene forsinket, så det kan være en fordel at vente.

Fordelen ved en 4K boks, modsat en almindelig HD/standard boks, er at den INGEN harddisk har. Der bliver i stedet åbnet op for Cloud Recording, så ens optagelser ligger i skyen og kan ses alle steder efterfølgende, altså også en fordel hvis man IKKE har et 4K TV, da den selvfølgelig også fungerer på lavere opløsninger. (Det er nok dette der i virkeligheden er forsinket)

  1. Yousee tilbyder en Android TV app, mens det endnu en gang er blevet udskudt med lanceringen af en app til Apple tv 4 og 4K.

YouSee app til hhv, iOS og Android fungerer fint, også med AirPlay og Chromecast.

Yousee fastholder, at de fleste fordele får man med en TV-Boks, vær dog OBS på at det er særlige Netflix abonnementer, man skal tegne på de nye TV-Bokse ift. f.eks. Home Trio mv. HBO er standard abonnement!

Vi har et par husstande som Dansk Kabel TV ikke har fået adgang til endnu, som de prøver at få færdige inden jul, samt Dyssebo, som de vil etablere efter nytår.

Skriv et svar