|

Nyt om YouSee (opdat.)

Kære Grundejer

(opdateret med prisliste fra Dansk Kabel TV og YouSee produktblade – nederst)

I forbindelse med vores Yousee projektet er Vej- og Stiudvalget klar med mere information om hvad der skal ske i nærmeste fremtid.

Yousee starter arbejdet med infrastrukturen i vores område MANDAG d. 2 oktober 2017. Her begynder de at sætte dem mange forskellige Yousee skabe op, som skal danne udgangspunkt for at vi alle sammen kan få bredbånd og TV. Yousee har lagt en optimistisk plan, og sagt de er færdig med at installere skabene indenfor ca. 1 uge.

Efter at alle skabene er opsat og alle de sorte ledninger som I har liggende ud for jeres skel, er blev koblet sammen, er det vores tur.

Yousee tager selv kontakt til hver enkelt grundejer med en dato for hvornår de kommer og installere antenne/bredbånd stikket i jeres bolig. Den dato som I modtager fra Yousee kan ikke laves om, og der skal være 1 person hjemme på dagen for installationen. Man må IKKE ringe til Yousee kundeservice for at få ændret sin installationsdato, da de mennesker som sidder i kundeservice ikke ved noget om vores projekt og ikke har bemyndigelse til at ændre datoen.

VIGTIGT ! Hvad skal man så som grundejer gøre inden Yousee kommer og installere antenne/bredbånd stikket:

Den sorte ledning som ligger i en rulle ud for jeres skel, på bagsiden eller forsiden af jeres bolig, skal trækkes frem til boligen. Det er jeres eget ansvar at få gravet ledningen ned og trukket frem til det sted i huset hvor I ønsker at antenne/bredbånd stikket skal installeres.

Ledningen skal graves 45 cm ned i jorden og den røde rulle plastik skal lægges ovenpå. Kablet må ikke ”knækkes” kun bløde bøjninger, jo mere man bøjer kablet jo dårligere signal. Man graver ledningen ned frem til det sted i boligen hvor man ønsker at antenne/bredbånd stikket skal være på den anden side af muren. Det vil sige at ledningen skal ligge ved fundamentet, og så installerer Yousee antenne/bredbånd stikket på den anden side – opdateret 05.10.17 – YouSee står også for boring ind i huset.

Når Yousee monterer det nye stik i boligen, vil de montere et multimediastik. Et multimediastik er et antennestik med et stk. antenneudgang og et stk. dataudgang (F-Connector eller CATV/Stikdåse med F-Connector).

Dette skal helst være færdigt inden jeres installationsdato fra Yousee, hvor teknikeren kommer og installere. Såfremt dette ikke er gjort, trækker Yousee ledningen henover jeres græsplæne eller sti, og I kan så efterfølgende få det gravet ned, men selve antenne/bredbånd stikket bliver installeret på datoen.

Hvis man ikke selv har mulighed for at grave, har vi lavet en aftale med Jan Ruben Pedersen, CR Electric, på tlf. 24790822 eller mail: jrp@crelectric.dk. Hans priser er som følger:

Grave/skydepriser: opdateret 05.10.17 – læs mere her

Startgebyr: kr. 619,-

Skyde pr. meter med rør og kabel: kr. 300,-

Fliser hvor der skal graves pr. meter: kr. 525,-

Alle priser er incl. moms.

Spørgsmål og svar

Der er rigtig mange andre gode spørgsmål, som vi har få besvaret fra Yousee. Alle spørgsmål og svar kan læses her

Såfremt man har yderligere spørgsmål er man meget velkommen til at Kontakte Ernst på mobil: 4131 6158, eller Thomas i bestyrelsen på mobil: 5048 5800.

Leverandør beskrivelse:

Yousee (TDC´s Serviceprovider for TV og Bredbånd)

Dansk Kabel TV – DKTV (Datterselskab med ansvar for etablering af netværk Coax netværk i TDC)

 

Bilag:

YouSee – Løsblad Bredbånd

YouSee – Bland selv tv-pakker 10+20+36

Prisliste fra Dansk Kabel TV

Similar Posts

Skriv et svar