|

Vi har fået resultatet af TV-inspektionen af vores kloakker

Furesø – Egedal Forsyning har nu endelig fået gransket de optagede TV-inspektioner af vore kloakledninger og resultatet er en hel del renoveringer. Men selskabet har ikke på nærværende plads i indeværende års budget til udbedringerne – men vi har fået aftalt at såfremt de måtte finde penge til opgaven kan den udføres sidst på året – alternativt straks i starten af 2017.
 
Der er desuden en del af vore vejbrøndstikledninger der også skal udskiftes – som jeg senere vil blive nærmere orienteret om og hvor jeg vil modtage et tilbud på denne opgave fra Furesø-Egedal Forsynings entreprenør – såvel som et par andre entreprenører.
 
Resultat!  Vi kommer derfor ikke i gang med renoveringsarbejderne før i foråret 2017.
/Niels Mandrup

Skriv et svar