Velkommen til 21. nyhedsbrev til grundejerforeningerne i Furesø Kommune

Dette nyhedsbrev er sendt fra Natur og Miljø – Furesø kommune til vores email formanden@dyssevangen.dk.

Godt Nytår!

Hej i grundejerforeningerne.

Lidt forsinket Godt Nytår !

Vinteren var ret kort i denne omgang, men mens frosten bed, kunne man nok mærke, om der var basis for at gøre lidt ved huset. Furesø Kommune har derfor igen allieret sig med Netop Aftenskole, der udbyder et gratis energikursus til borgere i Furesø Kommune.

Er du træt af høje el- og varmeregninger, og vil du gøre noget ved indeklimaet?

Bliv din egen energikonsulent!

Deltag i kursus med uvildig rådgivning, konkrete råd og anvisninger på besparelser, du selv kan sætte i gang.

På første kursusgang ser vi på resultaterne af en termografering, isoleringsmaterialer, varmeforsyning og “gør det selv” med tætningslister og udskiftning af ruder.

På anden kursus gang er det el- og vandforbrug, der fokuseres på. Der er jagt på strømtyve, og inspiration til, hvad du selv kan gøre.

Undervisningen varetages af EnergiTjenesten.

Kursusgange:

Tirsdag den 23. februar kl. 19-21.30

Tirsdag den 3. marts kl. 19-21.30

Læs mere på nedenstående link.

Tilmelding på www.alleroed-furesoe.netoplysning.dk eller telefon 51408873

» Læs mere

Velkommen til borgermøde om Farum Hovedgade

Byrådet præsenterer sine forslag til en strategi og en helhedsplan for Farum Hovedgade på borgermøde mandag den 8. februar 2016 kl. 19-21 i Teater- og Mødesalen på Stien, Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum.

Find strategi og plan på nedenstående link.

Høring 1. – 28. februar 2016

» Læs mere

Skal din have være insektvenlig?

Foråret er på vej, og inden længe bliver din have fyldt med liv. I 2016 anlægger vi insektvenlige haver fyldt med liv og uden sprøjtegift i Furesø Kommune. Vi planter stauder, bygger bede og spiser vores have. Vil du være med? Projektet skydes i gang d. 8. maj med fremvisning af en stor præsentationshave fyldt med inspiration og en masse aktiviteter for børn. Projektet er gratis at deltage i, og vi hjælper dig i gang med vejledning og giver i projektet økologiske krydderurter, du kan plante derhjemme. Hold øje med kommunens hjemmeside – i løbet af april måned vil du kunne læse mere om arrangementet d. 8. maj og hvordan du tilmelder dig.

Projektet sker i et samarbejde mellem ØogKo, Bikonsulenterne Overgaard-Gutfelt og Furesø Kommune. Projektet er støttet af Miljøstyrelsens Pulje for grønne ildsjæle.

Kontakt evt. Anne Sørensen Bruun på asbr@furesoe.dk for yderligere oplysninger.

Om nyhedsbrevet

Dette nyhedsbrev er en orientering til grundejerforeningerne i Furesø Kommune. Formanden modtager brevet og opfordres hermed til at rundsende det i foreningen. I kan altid kontakte Lene W. Hartmann på lwh@furesoe.dk eller 7235 5336 vedr. spørgsmål til nyhedsbrevets indhold, tilmelding, afmelding, ændring af emailadresser eller andet.

 

Skriv et svar