|

Så har vi fået et nyhedsbrev i forbindelse med vores hjemmeside

Så er det endelig lykkes os at få lavet et nyhedsbrev på vores hjemmeside, så vi kan advisere om nye indlæg på hjemmesiden. Til at starte med har vi lagt alle email adresser ind, som vi har opsamlet i løbet af de sidste par år. Hvis I ikke er interesseret i fortsat at modtage nyhedsbreve fra bestyrelsen, så kan nyhedsbrevet afmeldes via link i bunden af nyhedsbrevet.

Det er ikke planen at udsende et nyhedsbrev hver gang der er kommet nye indlæg på hjemmesiden, men at udsende et mindre antal i løbet af året, som så kan samle op på de nyheder der er kommet siden sidst, og desuden udsende specielle nyhedsbreve hvis der kommer vigtig information.

Hvis man ønsker at tilmelde sig nyhedsbrevet på en ny eller en ekstra email adresse, kan det lade sig gøre på hjemmesiden i højre side.

Skriv et svar