|

Tillykke – Yousee kontrakten er på plads, hvad sker der nu….

Kontrakten blev lukket til tiden, så den annoncerede tilslutningsafgift holder. Vi er p.t. 40 ud af 57 parceller i projektet der har sagt Ja. De sidste der evt. ønsker at være med, kan dog nå tilmelde sig frem til samme pris, indtil installationerne går i gang, forventelig henover sommeren.

Planen er at Niels og Ernst kommer rundt i løbet af foråret, for at lave en ”Parcel aftale” med hver enkelt grundejer, om hvad der skal ske for hver i sær. I den forbindelse aftales de nærmere forhold om Yousee stiklednings ønskede indgang i boligen. Ønskes der evt. hjælp til gravning fra skel og ind til hus mm. Endelig har vi også tilbud med om nedtagning af gamle antenner/master/paraboler osv. (Se løsning på mastenedtagning på DV 20)

Yousee stikledningen indeholder fra start den fulde programpakke, så man kan se mulighederne og herefter er det Yousee der kontakter hver Grundejer, for at høre hvad man så ønsker af Programpakker, Bland selv, Internet, overførsel af Fastnet telefon og evt. Mobilabonnementer. På første regning derefter opkræves de 2.500,- i Tilslutningsafgift. Det er som med banker og forsikringer, at det giver flere muligheder, jo mere man samler ét sted. Det vil jeg også kunne svare mere individuelt på ifm. besøgsrunden.

Se produkttilbud på www.yousee.dk, der vil være det gældende udbud, den dag vi kobles på.

Ernst Jørgensen – DV26

Skriv et svar